Jelenlegi hely


Gyalázat és hit

Megjelenés előtt az ŐSZ bestsellere! 
ELŐRENDELÉSI LEHETŐSÉG!
Várható MEGJELENÉS: 2018. október 18.
RENDELJE MEG MOST - ÉS A MEGJELENÉS PILLANATÁBAN ELKÜLDJÜK ÖNNEK!

 

Előrendelési lehetőség a Családi Könyvklub könyvesboltjaiban!
Hívja könyvesboltjainkat - és FOGLALJA LE személyesen A KÖNYVET!
Amint megérkezik - azonnal felhívjuk Önt!

+INFO: Max pláza - Családi Könyvklub könyvesbolt:  Tel: 031/ 552 41 20
+INFO: Belváros: Jednota-Centrum - Családi Könyvklub könyvesbolt: Tel: 031/ 552 11 07

 

Egy elzárt amish közösség és a külvilág összecsapása...
Dorothy Miller, a fiatal amish lány Sarasotában éli mindennapjait. Bár közösségük visszahúzódik a világi élettől, de nem zárkózik el teljesen.
Gregory Hamilton újabb üzleti tervet készül véghezvinni, nívós éttermet építene a városi amish piac helyén. A hely felvásárlása már folyamatban van, és ezzel az amish közösség tagjai is szembesülnek.

Vajon felveszik a harcot azzal az emberrel, aki tönkre akarja őket tenni, vagy jámbor lélekként beletörődnek a helyzetbe? És mit tesz Dorothy Miller?
Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem engedi? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki egyenesen az ellenségünk?

És van, amikor már hiába a hit, az amish maffia is közbelép, egy igazán különleges ember vezetésével. Végül pedig mindenki szembesül vele, hogy a bűn az ajtajuk előtt áll, és arra vár, hogy beengedjék.

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak.
Új sorozatában, a tőle megszokott módon, titkos világba enged betekintést, mely bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben...

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
420
Méret: 
13 x 19
13,50 €
12,99 €
-3,78% (0,51 €)
;