Jelenlegi hely


Megtalált ​húgok (Wildstone 1.)

Az ​élet egy pillanat alatt megváltozhat…

Miután a séfhelyettes Quinn Weller halálos autóbalesetben elvesztette a húgát, élete lassan visszatér a normális mederbe. Úgy tűnik, mindene megvan: szerető család, álommunkaés egy jóképű barát, aki alig várja, hogy jegygyűrűt húzhasson az ujjára. Miért érzi hát mégis üresnek magát, mintha egy hiányzó darabot keresne, amit nem talál?

A válasz egy ügyvéddel érkezik, aki Quinn nyomára bukkan, és bombaként robbanó titkot tár fel előtte, egy rejtélyes örökségről, amelyre egyedül ő jogosult. A megdöbbentő hír szökőárként zúdul Quinn-re. Rá kell ébrednie, hogy egész eddigi élete hazugság volt.

Hirtelen ötlettől vezérelve otthagyja munkáját, otthonát és barátját. Elindul a kaliforniai Wildstone-ba, ami ugyan csak néhány órányira fekszik északra, ám mintha világok választanák el Los Angelestől. Bár Quinn eleinte nem egészen illik ebbe a világba, mégis vonzódni kezd a város egyszerű örömeihez… meg a csinos, sötéthajú idegenhez, aki felajánlja a barátságát, és nem tesz fel kérdéseket.

Aztán ráeszmél, hogy újabb meglepetés vár még rá. Az örökség ugyanis nem ház vagy pénz, hanem valami egészen megdöbbentő dolog, valami, ami megkérdőjelezi számára mindazt, amiről úgy gondolta, hogy tud önmagáról és a családjáról.

RAKTÁRON – azonnal küldjük!
Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
437 oldal
Méret: 
20 x 14 cm
14,50 €
13,99 €
-3,52% (0,51 €)
;