Jelenlegi hely


Hogyan éljünk biológiai lényünk működésével összhangban hosszú és egészséges életet - Útmutató mindenkinek a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz és az oxigéndús testmozgáshoz

Hogyan éljünk biológiai lényünk működésével összhangban hosszú és egészséges életet.

Az '56-os Holech professzor lépésről lépésre építette fel mára már világszerte ismertté vált komplex rendszerét. Soha nem felejtette el édesapja szavait: "fiam, mindent el lehet veszíteni, de a tudás mindig veled marad".
Svájcban gépészmérnökként dolgozott, bővítette építészeti, geológiai, hidrológiai, kémiai, fizikai, rakéta- és elektrotechnikai ismereteit.
Mivel váratlan, nagyon súlyos betegségéből kigyógyította magát, úgy döntött, hogy eddigi tudására, tapasztalataira építve a sokkal bonyolultabb élő rendszerek működése felé fordul.
Tanult pszichológiát, dietetikát, felépítette a biológiai medicinát.
Mindezt fizikai, kémiai ismereteire alapozta.
Segítette mintegy százezer beteg gyógyulását, így kézzelfoghatóan kontrollálni, csiszolni tudta a gyakorlatban is elméletét.
Nyolcvankilenc éves, Luganoban él, de szíve magyar.
Amikor a 87. évébe lépett, megfogadta: "ötven éven keresztül megszerzett tapasztalataim, tudásom alapján még többet akarok a szeretet felfoghatatlan erejével az emberiségnek segíteni."

Napi tizenhat órát dolgozik, kísérletezik, tele van energiával.
Magával bizonyítja, hogyan lehet egészségesen, boldogan, aktívan hosszú évekig élni.
 

Raktáron: 
3 nap
Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
410 oldal
Méret: 
22 x 16 cm
27,50 €
26,99 €
-1,85% (0,51 €)
;